Zuivere koffie koffiebonen STRAFFE BAK

10,50

Zuivere koffie is 100% biologisch en fair trade koffie, gebrand en verpakt in de bajes, zorgt voor de beste kwaliteit en maximale impact.

 

Voor de koffie liefhebbers die maar geen genoeg kunnen krijgen van flink veel caffeïneshotjes op een dag, komen wij met de allersterkst gebrande koffie van Nederland!

 

Dit is absoluut dé espressokoffie bij uitstek. Deze koffiebonen hebben een stevige, ronde en volle smaak, diep intens tot de laatste slok!

 

Een echte straffe bak dus…

 

Inhoud: 250 gram

 

Bekijk alle varianten van Zuivere koffie koffiebonen.

 

Meer weten over ZUIVERE KOFFIE?

 

Zuivere koffie biedt gemotiveerde (ex-) gedetineerden kansen door het eren van een echt ambacht. In onze branderij in de gevangenis en in onze winkels krijgen zij een eerlijke kans op een succesvolle terugkeer in de samenleving.

 

100% biologisch en fair trade koffie, gebrand en verpakt in de bajes, zorgt voor de beste kwaliteit en maximale impact. Life changing koffie!

 

Oprichter Jemuel Lampe kwam op jonge leeftijd in aanraking met politie en justitie, hij vond 20 jaar geleden zijn heil en toekomst in koffie. Jemuel wil met deze sociale onderneming iets terugdoen voor de maatschappij.

 

Zuivere koffie is een merk van Social Impact Maker. Social Impact Maker is geen gewone werkgever. We zijn een social enterprise. Dit betekent dat  sociale impact voor ons belangrijker is dan economische impact. Social
Impact Maker creëert innovatieve sociale concepten voor werkgelegenheid en tweede kansen voor kwetsbare doelgroepen.

 

Bekijk alle producten van Zuivere koffie.