Wooden Amsterdam Oakywood iPhone Triple Dock eiken

85,00

De Wooden Amsterdam Docking stations zijn functioneel en praktisch en zal je de chaos van verwarde oplaadkabels snel doen vergeten.

 

De houten iPhone Triple Dock geeft je de mogelijkheid om niet één, niet twee, maar drie Apple apparaten tegelijkertijd op te laden! Dankzij dit functionele en praktische gadget zal je de chaos van verwarde oplaadkabels snel vergeten zijn. Het geometrische oplaadstation is geheel handgemaakt van massief duurzaam eikenhout.

 

Het gebruik is eenvoudig: Simpelweg alle laders aan op een stroombron, installeer de oplaadkabels in de houten afwerking en plaats de iPhone of Airpods tegen het standaard en de Apple Watch op het hout. Met de houten Triple Dock zijn jouw iPhone, Airpods en Apple Watch altijd snel en efficiënt van stroom voorzien!

 

Oakywood

Oakywood is een houtbewerkingsbedrijf gevestigd in het bergachtige terrein van Podhale, Polen. Het is allemaal begonnen met twee broers die een oneindige passie delen voor ambachtelijke handgemaakte houtbewerking. Oakywood is een merk dat geweldige houten accessoires produceert die zowel ecologisch als functioneel zijn. Hun missie is het ontwerpen en creëren van de meest unieke en moderne houten accessoires.

 

Eigenschappen:

 • Materiaal: eikenhout
 • Kleur: beige
 • Afmetingen: 18 x 9 x 4.2 cm
 • Compatibiliteit:
  • Apple iPhone SE, 5, 6, 7, 8, X, Xs, Xs, Xr, Xs Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini
  • Apple Watch Series 1, 2, 3, 4, 5, 6, SE
  • AirPods, AirPods Pro
 • Inbegrepen: twee lightning kabels voor iPhone
 • Niet inbegrepen: magnetische oplaadkabel voor Apple Watch

 

Ontdek de diverse uitvoeringen van de Wooden Amsterdam

 

 

Meer weten over WOODEN AMSTERDAM?

 

Het merk Wooden Amsterdam is in 2016 opgericht met liefde voor traditioneel houtvakmanschap en onze stad Amsterdam. Hun collectie varieert van keukengerei tot prachtig gelaserde decoratiestukken voor in huis of op kantoor.

 

Zij gebruiken daarbij in hun ontwerpen graag de symbolen van Amsterdam en hebben een ongelooflijk oog voor detail.

 

Met de focus op duurzaam geproduceerd hout, zorgen zij dat alleen de beste kwaliteit gebruikt wordt voor elk product.

 

Van modern esdoornhout, charismatische walnoot tot dieprode Padouk uit Afrika, zij zijn gefascineerd door de unieke eigenschappen van elk houtsoort die ze gebruiken.

 

Ontdek onze selectie Wooden Amsterdam producten.