Very Goods Studio Hand Sanitizer

8,75

Very Goods Studio natuurlijke hand sanitizer.

 

Hand desinfecterende middelen zijn de nieuwe dagelijkse essential. We hebben een nieuwe formule ontwikkeld voor iets dat we allemaal nodig hebben, en veranderd in iets dat we allemaal willen, met deze door de WHO goedgekeurde, 80% op alcohol gebaseerde vochtinbrengende ontsmettingsspray.

 

Doordrenkt met vitamine E die de regeneratie van huidcellen ondersteunt, en essentiële oliën die bekend staan ​​om hun antimicrobiële en stimulerende eigenschappen, laat onze Hand Sanitizer je handen grondig schoon maar niet droog.

 

Inhoud: 50 ml / 1,7 oz

 

Ingrediënten: gedenatureerde ethylalcohol (96%), plantaardige glycerine, natuurlijke vitamine E, antibacterieel, etherische oliën en gezuiverd water.

 

GIDS VOOR GEBRUIK
Spray op je handpalmen en wrijf je handen tegen elkaar om ze schoon te maken als je je handen niet kunt wassen. Doodt 99,9% bacteriën.

 

WAARSCHUWING
Niet consumeren en uit de buurt van kinderen houden. Vermijd oogcontact. Stop het gebruik als irritatie optreedt. Houd weg van direct zonlicht.

 

Ontdek onze volledige selectie The Very Good Candle Company geurkaarsen.

 

 

Meer weten over Very Goods Studio?

 

Very Goods Studio is een eco-friendly en cruelty-free bedrijf voor natuurlijke non-toxic, plantaardige geurkaarsen.

 

De koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

Duurzaamheid is de focus van Very Goods Studio, daarom vermijden ze het gebruik van onnodige verpakkingsmaterialen.

 

De ingrediënten worden lokaal of binnen de EU gewonnen om zo kleinere bedrijven te ondersteunen en de algemene CO2-voetafdruk te verkleinen.

 

Kaap de volledige Very Goods Studio collectie.