Very Goods Studio geurkaars Stormur

24,00

The Very Good Candle Company geurkaars

 

Geïnspireerd door het Iceland Airwaves Festival, gehouden op verschillende muzieklocaties in Reykjavik.

 

Met de unieke en verfrissende zeegeur van zeewier, aardachtig-bemoste aroma’s van eikenmos, mint en verse eucalyptus en een vleugje sinaasappel zal Stormur de oceaanbries brengen zodra je de deksel opent.

 

Top: Seaweed
Heart: Oakmoss, Eucalyptus
Base: Orange

 

Deze koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

De kaarsen stralen een verwarmende gloed uit en werken goed in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium en de verpakking is 100% plasticvrij.

 

Ingrediënten: 100% natural rapeseed wax, essential oils, paraben free-botanical fragrances and cotton wick.

Brandduur: 45-50 uur

Inhoud: 170 ml

 

BELANGRIJK: LAAT EEN BRANDENDE KAARS NOOIT ONBEHEERD ACHTER

 

Ontdek onze volledige selectie The Very Good Candle Company geurkaarsen.

 

 

Meer weten over The Very Good Candle Company?

 

The Very Good Candle Company is een eco-friendly en cruelty-free bedrijf voor natuurlijke non-toxic, plantaardige geurkaarsen.

 

De koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

Duurzaamheid is de focus van The Very Good Candle Company, daarom vermijden ze het gebruik van onnodige verpakkingsmaterialen.

 

De ingrediënten worden lokaal of binnen de EU gewonnen om zo kleinere bedrijven te ondersteunen en de algemene CO2-voetafdruk te verkleinen.

 

Kaap de volledige The Very Good Candle Company collectie.