Very Goods Studio geurkaars Slow Morning

24,00

Very Goods Studio geurkaars

 

Laten we eerlijk zijn – het is nogal gek daarbuiten. Iedereen heeft het superdruk, het wordt koud, het is constant donker en we lopen allemaal op cafeïne.

 

Het is moeilijk om niet gestrest te raken als het voelt alsof alles elke ochtend op je afkomt. We hebben de antwoorden niet, maar we zijn hier om u één ding te vertellen; vertragen. Iets eerder wakker worden. Leg die telefoon neer. Maak zelf wat koffie. Speel wat muziek. Rekken. We houden van een goede, langzame ochtend voordat we de chaos ingaan.

Daarom hebben we er een geur aan gewijd.

 

Introducing SLOW MORNING; met verse koffiebonen, gelaagd met zachte en citrusachtige bergamot, verzacht met sensuele bloemige jasmijn en een vleugje cederhout voor een beetje warmte. Het ruikt naar jouw favoriete moment van de dag!

 

Top: koffieboon, bergamot
Hart: Jasmijn
Basis: cederhout, Franse cipres

 

Deze koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

De kaarsen stralen een verwarmende gloed uit en werken goed in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium en de verpakking is 100% plasticvrij.

 

Ingrediënten: 100% natural rapeseed wax, essential oils, paraben free-botanical fragrances and cotton wick.

Brandduur: 45-50 uur

Inhoud: 170 ml

 

BELANGRIJK: LAAT EEN BRANDENDE KAARS NOOIT ONBEHEERD ACHTER

 

Ontdek onze volledige selectie The Very Good Candle Company geurkaarsen.

 

 

Meer weten over Very Goods Studio?

 

Very Goods Studio is een eco-friendly en cruelty-free bedrijf voor natuurlijke non-toxic, plantaardige geurkaarsen.

 

De koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

Duurzaamheid is de focus van Very Goods Studio, daarom vermijden ze het gebruik van onnodige verpakkingsmaterialen.

 

De ingrediënten worden lokaal of binnen de EU gewonnen om zo kleinere bedrijven te ondersteunen en de algemene CO2-voetafdruk te verkleinen.

 

Kaap de volledige Very Goods Studio collectie.