UNC vaas gerecycled glas S

12,95

UNC vaas vervaardigd uit gerecycled glas.

 

Uitverkocht

Urban Nature Culture werkt opnieuw samen met de getalenteerde geest van de Nederlandse ontwerpster Mieke Cuppen. Na hun eerste samenwerking, op het prachtige Torii-object, maakt Mieke nu haar grootse terugkeer met iets heel anders. Een serie van drie vazen, gemaakt van 100% gerecycled glas, waarbij elke vaas een grafisch silhouet heeft, samengesteld uit geometrische vormen.

 

Wat begon als onderzoek naar het combineren van verschillende vormen en materialen in één silhouet, veranderde al snel in een uitdagend spel om het beste te vinden. De beste vorm, de meest opvallende verhoudingen en, heel belangrijk, de harmonie tussen beide. Daaruit selecteerde Mieke drie verschillende maten – en een serie was geboren.

 

Een waarheidsgetrouwe weergave van het ontwerpspel dat Mieke speelde, alle drie vinden hun oorsprong in losse onderdelen, gegoten in glas en bundelden hun krachten om een ​​geheel te creëren. Drie objecten die op zichzelf opvallen, maar gecombineerd met bloemen – je zult zien dat elke vaas de bloemen op zijn eigen manier draagt. En dat is prachtig.

 

Materiaal: Gerecycled glas
Afmeting: Ø 12 x 15 CM

 

Bekijk onze volledige selectie UNC woonaccessoires.

 

Meer weten over UNC?

UNC – Urban Nature Culture werd opgericht door de Nederlandse entrepreneur & reiziger Anne Marie Hermans. Haar merk weerspiegelt haar visie van de wereld: Urban Nature Culture.

 

Anne Marie is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar woon- en tafelcollecties, daarmee vindt ze onvergetelijke verhalen ver buiten haar geboorteplaats Amsterdam. Wekelijks trekt zij de wijde wereld in, op jacht naar verborgen schatten om mee naar huis te nemen. UNC brengt je de vele verhalen, zeldzame vondsten en verloren schatten die zij door de jaren heen van verschillende culturen, gigantische metropolen en verre dorpen heeft verzameld. De producten zijn onderdeel van de mondiale samenleving, het werk van inventieve geesten en hardwerkende creatieve mensen. UNC brengt de wereld naar jouw thuis.

 

UNC combineert hedendaags design met eeuwenoude tradities. Prenten, tekeningen, patronen en vormen zijn geïnspireerd door de culturen in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en Europa. Kortom uit alle hoeken van de wereld.

 

Bekijk onze volledige selectie UNC producten.