UNC schaaltje Amazing Nature Mother Of Pearl

14,95

Dit schaaltje is geweldig om je snuisterijen in te bewaren.

 

Uitverkocht

Dit schaaltje is overduidelijk met veel liefde gecreëerd. Klassiek en toch speels door de perfecte imperfecties.

 

De natuur blijft verbazen. Van zoiets gewoons als zand slaagt de oester erin om een prachtige parel van een parel te produceren – een van de vele wonderen van de zee.

 

Hij leert leven met de stroming, kan zich aanpassen aan zijn omgeving en daarmee symbool staan voor flexibiliteit en evenwicht. Het is eenvoudig, stil en in perfecte harmonie met zijn omgeving, met een harde schaal maar een zachte binnenkant.

 

Een wonderbaarlijk wezen – dat ons inspireerde om de Verbazingwekkende Natuur te creëren – Parelmoer. Een decoratieve schoonheid met een parelglans die een vleugje magie aan je huis geeft.

 

Materiaal: Porselein
Afmeting: Ø 15.5 x 7.5 cm

 

Bekijk onze volledige selectie UNC servies.

 

Meer weten over UNC?

 

UNC – Urban Nature Culture werd opgericht door de Nederlandse entrepreneur & reiziger Anne Marie Hermans. Haar merk weerspiegelt haar visie van de wereld: Urban Nature Culture.

 

Anne Marie is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar woon- en tafelcollecties, daarmee vindt ze onvergetelijke verhalen ver buiten haar geboorteplaats Amsterdam. Wekelijks trekt zij de wijde wereld in, op jacht naar verborgen schatten om mee naar huis te nemen. UNC brengt je de vele verhalen, zeldzame vondsten en verloren schatten die zij door de jaren heen van verschillende culturen, gigantische metropolen en verre dorpen heeft verzameld. De producten zijn onderdeel van de mondiale samenleving, het werk van inventieve geesten en hardwerkende creatieve mensen. UNC brengt de wereld naar jouw thuis.

 

UNC combineert hedendaags design met eeuwenoude tradities. Prenten, tekeningen, patronen en vormen zijn geïnspireerd door de culturen in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en Europa. Kortom uit alle hoeken van de wereld.

 

Bekijk onze volledige selectie UNC producten.