UNC schaal Lush Greens Purple

34,95

Deze kom is lekker groot en daarom uitermate

geschikt voor bijvoorbeeld je ontbijtjes.

 

Uitverkocht

Met elke lepel uit de Lush Greens-schaal van Urban Nature Culture, maakt je geest een wandeling langs een van de vele strade, calles of drómous in een van Europa’s vele droombestemmingen.

 

Met zijn handgeschilderde aubergines ziet deze schaal van aardewerk eruit als een van de ongelooflijke juweeltjes die je op lokale markten zou vinden, gemaakt door ambachtslieden in hun eigen, kleine werkplaats in een van de honderden beeldschone, schattige kleine steegjes.

 

Een ode aan de kunst die we terugvinden in de eenvoud van alledag.

 

De schaal meet 30 * 28 * 4.5 cm

Materiaal: steengoed

 

Bekijk onze volledige selectie UNC servies.

 

Meer weten over UNC?

 

UNC – Urban Nature Culture werd opgericht door de Nederlandse entrepreneur & reiziger Anne Marie Hermans. Haar merk weerspiegelt haar visie van de wereld: Urban Nature Culture.

 

Anne Marie is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar woon- en tafelcollecties, daarmee vindt ze onvergetelijke verhalen ver buiten haar geboorteplaats Amsterdam. Wekelijks trekt zij de wijde wereld in, op jacht naar verborgen schatten om mee naar huis te nemen. UNC brengt je de vele verhalen, zeldzame vondsten en verloren schatten die zij door de jaren heen van verschillende culturen, gigantische metropolen en verre dorpen heeft verzameld. De producten zijn onderdeel van de mondiale samenleving, het werk van inventieve geesten en hardwerkende creatieve mensen. UNC brengt de wereld naar jouw thuis.

 

UNC combineert hedendaags design met eeuwenoude tradities. Prenten, tekeningen, patronen en vormen zijn geïnspireerd door de culturen in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en Europa. Kortom uit alle hoeken van de wereld.

 

Bekijk onze volledige selectie UNC producten.