UNC mok Urban Nomad Ocean Blue

7,95

Deze mok is overduidelijk met veel liefde gecreëerd.

Klassiek en toch speels door de perfecte imperfecties.

 

Uitverkocht

Deze UNC mok is overduidelijk met veel liefde gecreëerd. Klassiek en toch speels door de perfecte imperfecties. De mok is gemaakt van keramiek.

 

Naast deze ocean blue keramieken mok vind je bij Gekaapt ook de witte variant.

 

De mok heeft een Ø van 12 cm en is 8 cm hoog (340 cc).

 

Na gebruik stop je deze mokjes van UNC prima in de vaatwasser, wel zo handig!

 

Bekijk onze volledige selectie UNC servies.

 

Meer weten over UNC?

UNC – Urban Nature Culture werd opgericht door de Nederlandse entrepreneur & reiziger Anne Marie Hermans. Haar merk weerspiegelt haar visie van de wereld: Urban Nature Culture.

 

Anne Marie is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar woon- en tafelcollecties, daarmee vindt ze onvergetelijke verhalen ver buiten haar geboorteplaats Amsterdam. Wekelijks trekt zij de wijde wereld in, op jacht naar verborgen schatten om mee naar huis te nemen. UNC brengt je de vele verhalen, zeldzame vondsten en verloren schatten die zij door de jaren heen van verschillende culturen, gigantische metropolen en verre dorpen heeft verzameld. De producten zijn onderdeel van de mondiale samenleving, het werk van inventieve geesten en hardwerkende creatieve mensen. UNC brengt de wereld naar jouw thuis.

 

UNC combineert hedendaags design met eeuwenoude tradities. Prenten, tekeningen, patronen en vormen zijn geïnspireerd door de culturen in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en Europa. Kortom uit alle hoeken van de wereld.

 

Bekijk onze volledige selectie UNC producten.