The Very Good Candle Company Room & Linen Mist Unwind

15,00

The Very Good Candle Company natuurlijke room & linen mist.

 

Op voorraad

Een kalmerende en ontspannende mist met tonen van lavendel, eucalyptus, ylang-ylang en hints van salie.

 

Deze etherische oliemelange is ontworpen om je geest te zuiveren en je humeur te verbeteren. Met zijn frisse en citrusachtige tonen van groene mandarijn, kruidachtige en reinigende rozemarijn, stressverminderende wierook en zoete / bloemige neroli, zal Restore je dag verfrissen met slechts een paar verstuivingen.

 

Spuit het in de lucht, boven je woontextiel, in de auto of waar je ook een boost nodig hebt.

 

Inhoud: 50 ml / 1,7 oz

 

Ingrediënten: Etherische oliën, gezuiverd water en plantaardige emulgator.

 

GIDS VOOR GEBRUIK
Gebruik 2-6 sprays om je kamer, beddengoed, badkamer of waar je maar wilt wat op te frissen. Dit is een product op waterbasis, echter adviseren we het product niet te gebruiken voor houten en lederen oppervlakken.

 

WAARSCHUWING
Schadelijk bij inslikken. Gebruik niet en houd buiten bereik van kinderen. Vermijd oogcontact. Stop het gebruik als irritatie optreedt. Houd weg van direct zonlicht.

 

Ontdek onze volledige selectie The Very Good Candle Company geurkaarsen.

 

 

Meer weten over The Very Good Candle Company?

 

The Very Good Candle Company is een eco-friendly en cruelty-free bedrijf voor natuurlijke non-toxic, plantaardige geurkaarsen.

 

De koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

Duurzaamheid is de focus van The Very Good Candle Company, daarom vermijden ze het gebruik van onnodige verpakkingsmaterialen.

 

De ingrediënten worden lokaal of binnen de EU gewonnen om zo kleinere bedrijven te ondersteunen en de algemene CO2-voetafdruk te verkleinen.

 

Kaap de volledige The Very Good Candle Company collectie.