The Very Good Candle Company HAND SANITIZER

8,75

The Very Good Candle Company natuurlijke hand sanitizer.

 

 

Uitverkocht

Handdesinfecterende middelen zijn de nieuwe dagelijkse essential. We hebben een nieuwe formule ontwikkeld voor iets dat we allemaal nodig hebben, en veranderd in iets dat we allemaal willen, met deze door de WHO goedgekeurde, 80% op alcohol gebaseerde vochtinbrengende ontsmettingsspray.

 

Doordrenkt met vitamine E die de regeneratie van huidcellen ondersteunt, en essentiële oliën die bekend staan ​​om hun antimicrobiële en stimulerende eigenschappen, laat onze Hand Sanitizer je handen grondig schoon maar niet droog.

 

Een mix van bergamot en theeboom – beide bekend als natuurlijke antiseptica – en opbeurende sinaasappel en mandarijn houden je de hele dag verfrist.

 

Inhoud: 50 ml / 1,7 oz

 

Ingrediënten: gedenatureerde ethylalcohol (96%), plantaardige glycerine, natuurlijke vitamine E, antibacterieel, etherische oliën en gezuiverd water.

 

GIDS VOOR GEBRUIK
Spray op je handpalmen en wrijf je handen tegen elkaar om ze schoon te maken als je je handen niet kunt wassen. Doodt 99,9% bacteriën.

 

WAARSCHUWING
Niet consumeren en uit de buurt van kinderen houden. Vermijd oogcontact. Stop het gebruik als irritatie optreedt. Houd weg van direct zonlicht.

 

Ontdek onze volledige selectie The Very Good Candle Company geurkaarsen.

 

 

Meer weten over The Very Good Candle Company?

 

The Very Good Candle Company is een eco-friendly en cruelty-free bedrijf voor natuurlijke non-toxic, plantaardige geurkaarsen.

 

De koolzaadkaarsen worden allemaal met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten in hun kleine studio in Amsterdam West.

 

Duurzaamheid is de focus van The Very Good Candle Company, daarom vermijden ze het gebruik van onnodige verpakkingsmaterialen.

 

De ingrediënten worden lokaal of binnen de EU gewonnen om zo kleinere bedrijven te ondersteunen en de algemene CO2-voetafdruk te verkleinen.

 

Kaap de volledige The Very Good Candle Company collectie.