Studio Baarsch pointy collar oker dragonfly

38,00

Maak je outfit compleet met dit kraagje!

 

Clear

Maak je outfit compleet met dit kraagje!

Met puntig kraagje gemaakt in Japanse printstof.

Leuk onder een jurkje of trui.

 

Maatwijzer

XS/S: gelijk aan de maten 34 t/m 38

M/L: gelijk aan de maten 38 t/m 44

 

Materiaal 

100% katoen

 

Wash/Care

Handwas op 30 graden // liggend drogen // strijken op katoenstand

 

De kraagjes van Studio Baarsch zijn beschikbaar in 6 verschillende prachtige prints.

Ieder in zowel ronde als puntige uitvoering.

 

Bekijk de volledige collectie van Studio Baarsch.

 

Meer weten over Studio Baarsch?

Laat ik me even voorstellen; Ik ben Barbara van Lierop, grafisch designer en kleding/fashion designer. Na een studie grafisch vormgeven studeerde ik in 2002 af aan de Gerrit Rietveld Academie Fashion Design.

 

Na m’n afstuderen ben ik gaan werken als stylist voor film en tv. Na 5 jaar kreeg ik een tweeling en besloot ik het roer om te gooien en weer te gaan ontwerpen. Door het werken voor verschillende merken heb ik ervaring opgedaan in zowel de designkant als de productiekant.

 

Ik zag ook onder welke (soms erbarmelijke) omstandigheden er soms geproduceerd werd in lage loonlanden. Dat kon anders vond ik, en zo ontstond STUDIO BAARSCH losse kraagjes.

 

Ze zitten heerlijk, geen geprop in je oksels en zelfs in een casual sweater zie je er gekleed uit. Ik droeg ze zelf al jaren onder m’n trui, alleen ze kon ik ze nergens vinden in leuke printjes. Toen ik vorig jaar een Japanse stoffenzaak in Barcelona binnenliep was m’n idee compleet; ronde en puntige kraagjes in 6 verschillende Japanse printstoffen.

 

De kraagjes worden geproduceerd in Nederland en deels in Polen, waar de omstandigheden goed zijn. De stoffen zijn geprinte katoenen stoffen geïmporteerd uit Japan.