Studio Baarsch broche scarabee in stolp

8,00

Deze broche is niet alleen heel leuk op te spelden, maar óók leuk om gewoon neer te zetten in huis!

 

 

Uitverkocht

Deze scarabee broche maakt iedere outfit helemaal af.

 

Draag ‘m op je jas, vest trui of jurk!

 

Materiaal 

zinklegering (blijft mooi!)

 

Afmeting

2 cm x 2,5 cm

 

Bekijk de volledige collectie van Studio Baarsch.

 

Meer weten over Studio Baarsch?

Laat ik me even voorstellen; Ik ben Barbara van Lierop, grafisch designer en kleding/fashion designer. Na een studie grafisch vormgeven studeerde ik in 2002 af aan de Gerrit Rietveld Academie Fashion Design.

 

Na m’n afstuderen ben ik gaan werken als stylist voor film en tv. Na 5 jaar kreeg ik een tweeling en besloot ik het roer om te gooien en weer te gaan ontwerpen. Door het werken voor verschillende merken heb ik ervaring opgedaan in zowel de designkant als de productiekant.

 

Ik zag ook onder welke (soms erbarmelijke) omstandigheden er soms geproduceerd werd in lage loonlanden. Dat kon anders vond ik, en zo ontstond STUDIO BAARSCH losse kraagjes.

 

Ze zitten heerlijk, geen geprop in je oksels en zelfs in een casual sweater zie je er gekleed uit. Ik droeg ze zelf al jaren onder m’n trui, alleen ze kon ik ze nergens vinden in leuke printjes. Toen ik vorig jaar een Japanse stoffenzaak in Barcelona binnenliep was m’n idee compleet; ronde en puntige kraagjes in 6 verschillende Japanse printstoffen.

 

De kraagjes worden geproduceerd in Nederland en deels in Polen, waar de omstandigheden goed zijn. De stoffen zijn geprinte katoenen stoffen geïmporteerd uit Japan.