Stoned serveerplank white

19,95

Marmeren serveerplank.

Beschikbaar in diverse kleuruitvoeringen.

Afmeting: 15 x 30 x 1 cm

 

Gebruiksadvies

 

  • De producten van Stoned zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Houd er rekening mee dat marmer prachtig en sterk is maar ook breekbaar.
  • De marmeren producten van Stoned spoel je af met een mild afwasmiddel, niet in de vaatwasser. Droog het gelijk af want marmer is poreus. Water en andere vloeistoffen die voor langere tijd op het marmer blijven liggen zouden kunnen intrekken en sporen nalaten.
  • Pas bij het gebruik van de marmeren producten in de keuken op met zuren, zoals citroensap en azijn, maar ook met producten die sterk kleuren zoals rode bieten en kurkuma.
  • Treur niet als er na verloop van tijd toch een vlek op gebruikssporen op je marmer voorkomen. Net als wijn wordt marmer beter met de jaren. En achter elke vlek zit vast een lekker verhaal.

 

Meer weten over Stoned?

Stoned is een onafhankelijk Amsterdams merk in eigentijdse marmeren producten voor in huis. In 2014 opgericht door Derkan Atakan en John ter Riet met als eerste verkooppunt Gekaapt aan de Jan Evertsenstraat (toen nog pop up store Jan Eef).

 

Derkan en John ontdoen marmer van het kitsche imago en maken uit marmer minimalistische designs die een leven lang meegaan. Inmiddels worden de producten van Stoned ook verkocht in meerdere grote steden, waaronder Rotterdam, Berlijn, Londen en Tokyo.

 

Bekijk alle producten van Stoned