Stoned Alexis Block

34,95

Marmeren Block.

Beschikbaar in diverse kleuruitvoeringen.

 

Uitverkocht

Alexis, een unieke burgundy kleurige collectie van marmeren accessoires voor in je interieur, gecreëerd door het Amsterdamse merk Stoned.

 

“Alexis thinks we should all take the time to indulge ourselves more often in the things we like the most. She deserves it. And so do you.”

 

Afmeting Block: 6 L x 6 B x 6 H cm

 

Beschikbaar in diverse kleuruitvoeringen.

 

Bekijk de volledige collectie Stoned Marble.

 

Gebruiksadvies

 

  • De producten van Stoned zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Houd er rekening mee dat marmer prachtig en sterk is maar ook breekbaar.
  • De marmeren producten van Stoned spoel je af met een mild afwasmiddel, niet in de vaatwasser. Droog het gelijk af want marmer is poreus. Water en andere vloeistoffen die voor langere tijd op het marmer blijven liggen zouden kunnen intrekken en sporen nalaten.
  • Pas bij het gebruik van de marmeren producten in de keuken op met zuren, zoals citroensap en azijn, maar ook met producten die sterk kleuren zoals rode bieten en kurkuma.
  • Treur niet als er na verloop van tijd toch een vlek op gebruikssporen op je marmer voorkomen. Net als wijn wordt marmer beter met de jaren. En achter elke vlek zit vast een lekker verhaal.

 

Meer weten over Stoned?

 

Stoned kickt op marmer. Sinds de oprichting in 2014 maken Derkan Atakan en John ter Riet simpele, basic ontwerpen uit deze mooie, natuurlijke en duurzame steen.

 

Rechttoe rechtaan, maar ook elegant. Alles gemaakt uit hoogwaardig marmer.

 

Het allereerste verkooppunt van Stoned was Gekaapt aan de Jan Everstenstraat in Amsterdam-West – toen nog pop-up store Jan Eef.

 

Inmiddels worden de marmeren producten van het duo ook verkocht in steden als Antwerpen, Berlijn, Londen, Dublin, New York en Tokyo.

 

Do you wanna get Stoned?

 

Bekijk alle producten van Stoned