Sicilian Sunday top Primavera Fuchsia

Prachtige Sicilian Sunday bikini top.

 

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Categories: , , , Brand:

De trendkleur van deze zomer: Fuchsia! Deze kleur geeft je sun-kissed zomerhuid een prachtige gloed. Geïnspireerd op 1960’s foto’s van Slim Aarons en de beroemde bougainville bloemen van de Mediterranen.

 

De Primavera dankt zijn naam aan de magische kracht van de lente, Primavera in het Italiaans. De eerste zonnestralen na een lange winter, het aangename gevoel van de kou die langzaam uit de lucht verdwijnt.

 

De Primavera top heeft medium coverage en geeft een prachtige, natuurlijke lift aan het decolleté. Deze top heeft een knoop detail aan de voorkant, verstelbare schouderbandjes en hardware sluiting.

 

  • Kleur: Fuchsia
  • Ondersteunt t/m cup D75.
  • Medium coverage
  • Verstelbare schouderbandjes

 

Sicilian Sunday bikini

 

Ontdek de volledige badkleding collectie van Sicilian Sunday.

 

 

Meer weten over SICILIAN SUNDAY?

 

Het Nederlandse swimwear merk Sicilian Sunday is geïnspireerd op de oude Europese badplaatsen en de warme zomers van de Mediterrane eilanden.

 

Sicilian Sunday is in het bijzonder een ode aan Italië, het land van eeuwigheid, elegantie en eenvoud. Daar waar zomerdagen gelukkig nog eindeloos lijken te duren en het vieren van het leven simpelweg onderdeel is van het dagelijks bestaan.

 

Waar zondag de mooiste dag van de week is en samen eten het mooiste is van alles. Sicilian Sunday gelooft dat vele dierbare herinneringen per ongeluk gemaakt werden; aan de eettafel omringt door vrienden of tijdens een spontane zomeravond op het strand.