Sicilian Sunday Stella top Mangrove Green

Prachtige Sicilian Sunday bikini top

 

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Categories: , , , Brand:

De Stella bralette bikini top heeft een elegante fit. De top heeft verstelbare bandjes, uitneembare padding en geeft goede ondersteuning.

 

Onze Mangrove Green items zijn gemaakt van stretchy Italiaanse stof met corduroy rib structuur.

 

Stella betekent ‘ster’ in het Italiaans. De Stella serie is vernoemd naar een dierbare herinnering: Een paar jaar geleden brachten we een avond door in een tuin in Italië, vlakbij Turijn. We werden omringd door meer vallende sterren dan we ooit eerder hadden gezien. Daar zaten we samen: lachend, wijn drinkend en kijkend naar alle vallende sterren om ons heen.

 

  • Kleur: Mangrove Green Corduroy
  • Ondersteunt t/m cup D75.
  • Met uitneembare padding
  • Verstelbare schouderbandjes

 

Sicilian Sunday bikini

 

Ontdek de volledige badkleding collectie van Sicilian Sunday.

 

Meer weten over SICILIAN SUNDAY?

 

Het Nederlandse swimwear merk Sicilian Sunday is geïnspireerd op de oude Europese badplaatsen en de warme zomers van de Mediterrane eilanden.

 

Sicilian Sunday is in het bijzonder een ode aan Italië, het land van eeuwigheid, elegantie en eenvoud. Daar waar zomerdagen gelukkig nog eindeloos lijken te duren en het vieren van het leven simpelweg onderdeel is van het dagelijks bestaan.

 

Waar zondag de mooiste dag van de week is en samen eten het mooiste is van alles. Sicilian Sunday gelooft dat vele dierbare herinneringen per ongeluk gemaakt werden; aan de eettafel omringt door vrienden of tijdens een spontane zomeravond op het strand.