Sicilian Sunday Palermo top Bordeaux

Prachtige Sicilian Sunday bikini top

 

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Categories: , , , Brand:

De Palermo serie bevat de meest speelse tops, met striksluiting.

 

Met deze striksluiting aan de voorzijde is de pasvorm van de bikini top volledig naar eigen wens te personaliseren, wat bijdraagt aan het draagcomfort: van cup A t/m D.

 

Alle Palermo tops geven een prachtige, natuurlijke lift aan het decolleté.

 

Het is een warme dag begin september, je voet valt net over het randje van je handdoek, het gras kriebelt ineens aan je tenen. Je voelt de warmte van de zon op je huid door de takken van de boom die boven je zachtjes op en neer waaien en langzaam hun prachtige rijke herfstkleuren beginnen te tonen.

 

De bordeaux rode serie is geïnspireerd op de magische verandering van de natuur van zomer naar herfst. Deze elegante kleur haalt de warme toon van je huidskleur naar boven waardoor je zomergloed nog zichtbaarder wordt.

 

Ontdek de volledige badkleding collectie van Sicilian Sunday.

 

Meer weten over SICILIAN SUNDAY?

 

Het Nederlandse swimwear merk Sicilian Sunday is geïnspireerd op de oude Europese badplaatsen en de warme zomers van de Mediterrane eilanden.

 

Sicilian Sunday is in het bijzonder een ode aan Italië, het land van eeuwigheid, elegantie en eenvoud. Daar waar zomerdagen gelukkig nog eindeloos lijken te duren en het vieren van het leven simpelweg onderdeel is van het dagelijks bestaan.

 

Waar zondag de mooiste dag van de week is en samen eten het mooiste is van alles. Sicilian Sunday gelooft dat vele dierbare herinneringen per ongeluk gemaakt werden; aan de eettafel omringt door vrienden of tijdens een spontane zomeravond op het strand.