Purpuz Family Planner 2021

32,95

Deze Family Planner 2021 is dé tool voor ieder druk gezin of ambitieus koppel.

 

Uitverkocht

Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn … veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? De Purpuz Family Planner 2021 is de oplossing.

 

Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten. Deze Familie Planner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar!

 

Combineer vanaf nu slim alle agenda’s en het huishouden in een Planner. Met deze Family Planner 2021 is het in een oogopslag duidelijk wat er die week speelt en wat je niet moeten vergeten.

 

Purpuz Family Planner | Gemaakt voor jou

 

Deze Family Planner 2021 is dé tool voor ieder druk gezin of ambitieus koppel. Door de XL grootte en de handige lijstjes krijg je een beter overzicht op je week. Zo combineer je gemakkelijker jullie agenda’s en creëer je meer tijd voor elkaar. Plan (play)dates, quality time, werk samen aan doelen en houd de sfeer goed door een de korte reflectie op de week. Ook ideaal als ondernemer of manager om goed overzicht te houden op je projecten.

 

Creëer overzicht. Combineer slim alle agenda’s

+ Weekplanner XL, 25 % extra ruimte  :  ja
+ Wekelijks handige lijstjes  :  ja

Verjaardagskalender 2021  :  ja
+ Maanstanden 2021 : ja

+ Duidelijk jaaroverzicht 2021  :  ja
+ Praktische maandoverzichten  :  ja
+ Leuke quotes en uitdagingen  :  ja
+ Meer ruimte voor notities  :  ja

 

De Planner is gemaakt met oog voor kwaliteit, de natuur en het hele gezin.