Lucie Kaas eierdop meisje rose

14,95

Deens handgeschilderd eierdopje vervaardigd uit beukenhout.

De dopjes zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en los verkrijgbaar waardoor je je eigen eierdopjes familie kunt samenstellen!

 

 

Uitverkocht

Veel te leuk zijn ze, deze handgeschilderde eierdopjes uit beukenhout. Ze komen uit de Bordfolk-collectie van het Deense designlabel Lucie Kaas. De Lucie Kaas eierdop is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en los verkrijgbaar. Zo kun je dus je eigen eierdopjes-familie samenstellen!

 

Deze Lucie Kaas eierdop is 7 cm hoog. Leuk om cadeau te geven of om de ochtendhumeurtjes aan de ontbijttafel als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

 

Bekijk onze volledige selectie Lucie Kaas eierdopjes.

 

Meer weten over Lucie Kaas?

 

Lucie Kaas werd in 2012 opgericht in Denemarken. Het label staat voor stijlvolle en tijdloze interieurobjecten. Hun startpunt was de herlancering van enkele iconische Scandinavische designs. Want het label werkt bij de creatie van producten nauw samen met nieuwe talenten, maar laat zich ook graag inspireren door het verleden. Zo houden ze ervan om een nieuwe interpretatie te geven aan klassieke ontwerpen. Een bewijs daarvan is het beroemde lotus-patroon van ontwerper Arne Clausen, dat opnieuw werd toegepast.

 

Arne Clausen was een Noorse kunstenaar die in de jaren ’60 een invloedrijke rol speelde in een van de grootste ontwerpsuccessen van Scandinavië. Zijn beroemde lotus-patroon wordt vaak beschouwd als een van de beste voorbeelden van tijdloos Scandinavisch design. Lucie Kaas bracht een collectie van keramische schalen, bekers en karaffen uit waarin het lotus-patroon weer helemaal tot zijn recht komt.

 

Bekijk onze volledige selectie Lucie Kaas producten