Konges Sløjd 3 PACK MUSLIN CLOTH GOTS WHALE BOAT

23,95

Set van 100% organic katoenen hydrofiele doeken.

 

 

Uitverkocht

Deze 3-pack hydrofiele doeken zijn voor meerdere doeleinden perfect handig; bij het voeden, eten of slapen

 

Kies uit een grote verscheidenheid aan kleuren en prints

 

Gemaakt van 100% biologisch katoen

 

Wasinstructies:
Wasbaar op 40 graden C

 

Afmetingen:
65 cm x 65 cm

 

 

Meer weten over Konges Sløjd?

 

Konges Sløjd is een creatief merk dat een ode brengt aan het wilde, gevarieerde en heerlijk onvolmaakte leven met kinderen.

 

Hun missie is om doordachte en kwaliteitsbewuste ontwerpen te maken met hun unieke prints en kenmerkende kleuren met een flinke dosis humor en fantasie.

 

De kleding voelt lekker zacht aan, zodat je kleintjes zich comfortabel en veilig blijven voelen bij regen en zonneschijn, op goede dagen en lastige nachten.

 

Konges Sløjd loopt voorop als producent van milieuvriendelijke, duurzame kledingstukken, speelgoed en interieurartikelen. Alle producten zijn met zorg vervaardigd voor schattige pasgeborenen, avontuurlijke peuters of nieuwsgierige kinderen en gaan lang mee, zodat ook hun broertjes en zusjes en zelfs toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

 

Bij Konges Sløjd omarmen ze de ups en downs van het ouderschap en hopen je zo het leven wat makkelijker te maken met hun comfortabele, technische en veelzijdige collecties. Het streven daarbij is de producten zo doordacht mogelijk te ontwerpen, zodat jij je kan concentreren op plezier maken en leuke momenten beleven.

 

Perfectie is een illusie en een leven met kinderen is vaak chaotisch. Maar wat een heerlijke chaos is het toch!

 

A lemon a day, and a roll in the hay

 

Ontdek onze selectie Konges Sløjd producten