Karma Mama Solid Soap Bar

12,50

Een superzachte zeepreep met sheaboter en biologische plantaardige oliën van Kokos en Zonnebloem.

 

Op voorraad

Voor baby’s en kinderen – 100 gram.

 

100% natuurlijk gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten. Een rijke, plantaardige zeep die zelfs de meest gevoelige huid op milde wijze reinigt zonder deze uit te drogen. Natuurlijk geparfumeerd met essentiële oliën van zoete sinaasappel, lavendel en kamille die kalmerende en verzachtende eigenschappen hebben, ideaal voor een avondbad.

 

Een superzachte zeepreep met sheaboter en biologische plantaardige oliën van Kokos en Zonnebloem. Het romige schuim reinigt en hydrateert de huid en hoofdhuid op milde wijze.

 

Gemaakt met de nadruk op hoogwaardige, plantaardige ingrediënten. Van nature gemaakt zonder parabenen, petrochemicaliën, ftalaten, sulfaten, synthetische kleuren, kleurstoffen of geurstoffen. 100% milieuvriendelijk en nooit op dieren getest.

 

Gebruik

Op de huid inmasseren, daarna afspoelen met water.

 

Meer weten over Karma Mama?

 

Karma Mama, een natuurlijk verzorgingsmerk met een missie.

 

Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur en haar meest bijzondere bronnen, bieden de producten baby’s, kinderen en mama’s de liefdevolle zorg waar ze recht op hebben.

 

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure en prachtige oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. Minder chemicaliën, minder schadelijke stoffen, minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben.

 

Hun liefde voor de natuur heeft ervoor gezorgd dat zij producten ontwikkelen die daar zo dicht mogelijk bij staan. Tussen de 98,5% en 100% natuurlijk, 100% vrij van chemicaliën, 100% micro-plastic free en uiteraard niet getest op dieren.

 

Bekijk de volledige verzorgingslijn van Karma Mama