Karma Mama Luminous Facial Oil

38,00

Dit elixer is een gamechanger in je huidverzorging.

 

Uitverkocht

Deze mix van natuurlijke kostbare oliën biedt pure, luxe voeding voor alle huidtypes en condities (ook veilig tijdens de zwangerschap) – 50 ml

 

100% natuurlijk, veganistisch, gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten

 

Dit elixer dat volledig is gemaakt van biologische, antioxiderende en vitaminerijke oliën is een gamechanger in je huidverzorging. Een delicaat en luxueus elixer dat alle huidtypes kalmeert, hydrateert en het een stralende en natuurlijke glans geeft. Een snel opneembare, lichtgewicht formule die rijk is aan essentiële vetzuren en omega’s 3, 6, 9.

 

Deze gezichtsolie combineert een combinatie van 14 plantaardige en bloemenoliën om de huid in balans te brengen, te verrijken en te verlevendigen.

 

Hero-ingrediënten: saffloer, camellia sinensiszaad en rozenbottelolie. Deze olie is geformuleerd om te passen bij de natuurlijke lipidenbalans van de huid, absorbeert uitzonderlijk goed en laat de huid glad, stralend en stralend achter. Het verhoogt ook het vochtgehalte van de huid en verbetert de elasticiteit.

 

Gemaakt met de nadruk op hoogwaardige, plantaardige ingrediënten. Natuurlijk gemaakt zonder, parabenen, petrochemicaliën, ftalaten, sulfaten, synthetische kleuren, kleurstoffen of geurstoffen. 100% milieuvriendelijk, veganistisch en nooit op dieren getest.

 

Gebruik

Masseer na reiniging vier tot vijf druppels Luminous Facial Oil op gezicht, hals en decolleté. Perfect om te mengen met je crème of om direct op de droge huid aan te brengen.

 

Zorg voor compatibiliteit met de huid door het product eerst op een klein deel van de huid te testen. Stop met gebruiken als irritatie optreedt. Niet aanbrengen op een beschadigde of geïrriteerde huid. Alleen voor uitwendig gebruik.

 

Meer weten over Karma Mama?

 

Karma Mama, een natuurlijk verzorgingsmerk met een missie.

 

Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur en haar meest bijzondere bronnen, bieden de producten baby’s, kinderen en mama’s de liefdevolle zorg waar ze recht op hebben.

 

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure en prachtige oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. Minder chemicaliën, minder schadelijke stoffen, minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben.

 

Hun liefde voor de natuur heeft ervoor gezorgd dat zij producten ontwikkelen die daar zo dicht mogelijk bij staan. Tussen de 98,5% en 100% natuurlijk, 100% vrij van chemicaliën, 100% micro-plastic free en uiteraard niet getest op dieren.

 

Bekijk de volledige verzorgingslijn van Karma Mama