Jollein Muziekhanger Rainbow grey

15,95

Mooie Jollein Muziekhanger.

 

Uitverkocht

Deze muziekhanger is leuk om op te hangen ter decoratie in de babykamer.

 

Op de muziekhanger zit een vrolijk printje van dierengezichtje. Dit past perfect bij alle andere items uit Animal Club collectie van Jollein.

 

Speel het muziekje vast af vlakbij jouw buik als je nog zwanger bent en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het pasgeboren is.

 

Deze animal club muziekhanger is ook erg leuk om cadeau te geven als je op kraambezoek gaat.

 

De muziekhanger is gemaakt van katoen en de vulling is gemaakt van 100% polyester fibre fill. De afmeting van de muziekhanger is 27 cm. Als je aan het koordje trekt speelt de muziekhanger het liedje ‘Lulaby’van Mozart af. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

 

Dit product kun je wassen op een handwas. Het product mag niet worden gestreken en niet in de droger worden gedroogd. Wassen met gelijke kleuren.

 

Bekijk onze selectie Jollein Muziekhangers.

 

Meer weten over Jollein?

 

Jollein baby & kids is onderdeel van Smits Assen B.V. Al sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamertextiel en -accessoires.

 

Onder de merknaam Jollein ontwerpen zij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op onze basiscollectie.

 

De collecties zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen.

 

Bekijk de volledige collectie van Jollein.