Het Muizenhuis Knuffeltje Sam

12,95

Het Muizenhuis Knuffeltje, beschikbaar in diverse uitvoeringen.

 

Uitverkocht

Categories: ,

De muizen Sam en Julia spelen de hoofdrol in de boeken van Het Muizenhuis. Nu zijn ze ook verkrijgbaar in een pluchen uitvoering!

 

Speel de avonturen van Sam en Julia na met dit schattige muisje van 12 cm. Ook geschikt voor in je zelfgemaakt Muizenhuis. De knuffeltjes zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn stevig (blijven mooi in vorm) en gaan niet snel stuk. Goed voor jaren speelplezier!

 

Andere beschikbare karakters zijn Sam, Julia en Ella. Spaar ze allemaal!

 

De muisjes worden gemaakt door plush fabrikant Bon Ton Toys en zijn getest en geschikt voor alle leeftijden. De muisjes hebben het CE logo.

 

Materiaal: Katoen & Polyester

 

Wassen mag met de hand. Laten drogen aan de lucht.

 

Ontdek onze volledige selectie Het Muizenhuis knutselproducten.

 

 

Meer weten over Het Muizenhuis?

 

Studio Schaapman is opgericht in 2015. Het is een familiebedrijf en bestaat uit Karina Schaapman en haar vier kinderen, Tom, Ian, Manita en Lili.

 

Met zijn vijven werken zij aan Het Muizenhuis wat gebouwd is als decor voor de gelijknamige kinderboekenreeks.

 

Het Muizenhuis is gemaakt van kartonnen dozen en papier-maché. voor het interieur is gebruik gemaakt van de meest uiteenlopende materialen.

 

Zo vind je er o.a. ijsstokjes, melkdopjes, kralen, stofjes en allerlei soorten afvalmateriaal terug. Er zijn talloze gebouwen, straten, pakhuizen en zelfs een kermis en een haven. Het Muizenhuis is een wereld op zich, waarin Sam en Julia hun buren ontmoeten, leren over oude ambachten en spannende avonturen beleven.

 

De boekenserie, waarvan het eerste deel in 2011 verscheen, werd al snel een doorslaand succes in binnen en buitenland. Inmiddels zijn de boeken in meer dan 27 talen vertaald.

 

Bekijk alle producten van Het Muizenhuis.