H. Skjalm P. Theedoek Erik Rose

6,75

H. Skjalm P. theedoek van 100% katoen.

 

Uitverkocht

De H. Skjalm P. theedoek “Erik” met een exclusief patroon van H. Skjalm P.

Een leuk detail in de populaire theedoeken zijn de verstekhoeken.

 

De theedoeken kunnen worden gewassen op 60 ° C.

Voor een optimaal absorptievermogen raden we je aan om het textiel 12 uur voor de eerste wasbeurt in koud water te weken.

 

Afmetingen: 70 x 50 cm.
Materiaal: 100% katoen

 

Beschikbaar in diverse kleuren. Bekijk onze selectie H. Skjalm P. Theedoeken.

 

Meer weten over H. Skjalm P.?

 

H. Skjalm P. is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd Deens design bedrijf. Met interieur accessoires, kunst en handwerken verkopen zij hun collecties niet meer alleen in hun eigen winkel in Kopenhagen maar ook via vele andere winkels wereldwijd.

 

Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd die de laatste internationale trends onthullen op het gebied van interieur accessoires & cadeaus. De collecties weerspiegelen altijd de filosofie van de oprichter: de producten dienen een innovatief design te hebben en vervaardigd te zijn uit kwalitatief sterkte natuurlijke materialen met het behoud van de Scandinavische look.

 

Meneer Hagbarth Skjalm Petersen was een persoon die graag zijn eigen ideeën opvolgde.  Skjalm P.’s shop is opgericht in de historische omgeving van Nikolaj Plads, in het centrum van Kopenhagen. Het was in deze winkel waar designbewuste klanten heengingen om de laatste trends op het gebied van textiel, cadeaus en keuken gerei te bestuderen en te kopen.

 

Vandaag de dag bestaat het grootste gedeelte van de collectie uit originele designs van Skjalm.

 

Na het overlijden van Skjalm in 1995, is zijn vrouw Lisbeth Westergaard het bedrijf gaan runnen. Altijd in zijn geest, ondersteund door zeer talentvolle collega’s.

 

Kaap onze volledige collectie H. Skjalm P. producten.