H. Skjalm P. doosje Helsinki amber

19,95

Prachtig bolvormig H. Skjalm P. doosje.

 

Uitverkocht

Klein bolvormig keramisch H. Skjalm P. doosje.

 

Het keramische doosje is perfect voor het bewaren van je fijnste schatten zoals bijvoorbeeld je sieraden.

 

Het doosje met deksel is vervaardigd uit keramiek en geglazuurd met een reactief glazuur.

 

H. Skjalm P. keramiek wordt geproduceerd in Portugal. Elk product is uniek en omdat alle onderdelen handgemaakt zijn, kunnen er kleine variaties zijn in glazuur, patroon en kleur.

 

Het doosje is niet goedgekeurd voor voedsel.

 

Afmetingen: Ø 12,5 x 12 cm
Materiaal: keramiek
Kleur: amber

 

Beschikbaar in diverse kleuren. Bekijk onze selectie H. Skjalm P. woonaccessoires.

 

Meer weten over H. Skjalm P.?

 

H. Skjalm P. is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd Deens design bedrijf. Met interieur accessoires, kunst en handwerken verkopen zij hun collecties niet meer alleen in hun eigen winkel in Kopenhagen maar ook via vele andere winkels wereldwijd.

 

Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd die de laatste internationale trends onthullen op het gebied van interieur accessoires & cadeaus. De collecties weerspiegelen altijd de filosofie van de oprichter: de producten dienen een innovatief design te hebben en vervaardigd te zijn uit kwalitatief sterkte natuurlijke materialen met het behoud van de Scandinavische look.

 

Meneer Hagbarth Skjalm Petersen was een persoon die graag zijn eigen ideeën opvolgde.  Skjalm P.’s shop is opgericht in de historische omgeving van Nikolaj Plads, in het centrum van Kopenhagen. Het was in deze winkel waar designbewuste klanten heengingen om de laatste trends op het gebied van textiel, cadeaus en keuken gerei te bestuderen en te kopen.

 

Vandaag de dag bestaat het grootste gedeelte van de collectie uit originele designs van Skjalm.

 

Na het overlijden van Skjalm in 1995, is zijn vrouw Lisbeth Westergaard het bedrijf gaan runnen. Altijd in zijn geest, ondersteund door zeer talentvolle collega’s.

 

Kaap onze volledige collectie H. Skjalm P. producten.