Gekaapt zoutlamp small

15,95

Deze zoutlamp maakt een ideaal lichtje voor bijvoorbeeld op een kinderkamer.

 

Uitverkocht

Categories: , , , , Brand:

Een Himalaya zoutlamp zorgt voor een fijne omgeving, geeft aangenaam licht en zuivert de ruimte.

 

De lamp schijnt een positieve werking te hebben voor mensen met allergieën, astma, bronchitis en COPD.

 

Deze Himalaya  zoutsteen lamp wordt inclusief USB-snoer en lampje geleverd. De lamp kan met het USB snoer in een PC of laptop worden aangesloten.

 

Deze zoutlamp meet ongeveer 12 x 7 cm. Omdat iedere zoutlamp uniek is kan de afmeting iets afwijken.

 

Bekijk onze selectie zoutlampen.

 

Himalaya Zoutlamp Rock met houten voet, inclusief lamp en USB-snoer, ruwe unieke zout crystal geeft een warm en natuurlijk licht. Gebruik binnen, in droge ruimte.

 

Een zoutlamp bestaat uit Himalaya zout. Dit zout heeft een hoog sodium chloride gehalte waardoor het een positief effect heeft op het menselijk lichaam. Een Himalaya zoutlamp bestaat uit één groot brok zout met binnenin een gloeilamp. Himalaya zout heeft een gunstige werking op het lichaam en zorgt voor ontspanning.

 

De zoutstenen worden met de grootste zorg verwerkt om exclusieve decoratieve en zoutproducten te produceren. De hoge kwaliteitsnormen en het uitgebreide vakmanschap worden weerspiegeld deze zoutlampen.

 

Het natuurlijke kristal zout uit de zoutmijn in het gebied “Salt Range” in Pakistan, is ontstaan uit een oude zee, ongeveer 500 miljoen jaar geleden. In de Salt Range, zijn er de grootste kristalzout deposito’s ter wereld. Geologisch gezien ligt deze zout mijnstreek vlakbij de Himalaya, zelfs als het in feite op ongeveer 200 kilometer afstand is. Het kristal zout wordt zorgvuldig verwijderd met de hand. Het is vrij van milieuverontreinigingen zoals nu in moderne zeeën.