Gekaapt Theelichthouder

7,50

Theelichthouder gemaakt van echt Himalaya zoutkristal.

 

Uitverkocht

Himalaya Zoutkristal Theelichthouder ca. 700 gr Rock. Gemaakt van echt Himalaya zoutkristal uit Pakistan, handgemaakt.

 

Gebruiken in een droge huiselijke omgeving. Himalaya Zoutkristal is een natuurlijk product en is uniek per exemplaar.

 

Onderop de houder zijn dopjes aangebracht ter bescherming van de ondergrond, maar het is aan te raden een onderzetter o.i.d. te gebruiken. Bij een vochtige omgeving (kan ook luchtvochtigheid zijn) is er een kans dat het zout gaat “lekken” en een beetje vocht verliest

 

Afmeting: 10 × 10 × 9 cm

 

Bekijk onze selectie zoutlampen.

 

Een zoutlamp bestaat uit Himalaya zout. Dit zout heeft een hoog sodium chloride gehalte waardoor het een positief effect heeft op het menselijk lichaam. Een Himalaya zoutlamp bestaat uit één groot brok zout met binnenin een gloeilamp. Himalaya zout heeft een gunstige werking op het lichaam en zorgt voor ontspanning.

 

De zoutstenen worden met de grootste zorg verwerkt om exclusieve decoratieve en zoutproducten te produceren. De hoge kwaliteitsnormen en het uitgebreide vakmanschap worden weerspiegeld deze zoutlampen.

 

Het natuurlijke kristal zout uit de zoutmijn in het gebied “Salt Range” in Pakistan, is ontstaan uit een oude zee, ongeveer 500 miljoen jaar geleden. In de Salt Range, zijn er de grootste kristalzout deposito’s ter wereld. Geologisch gezien ligt deze zout mijnstreek vlakbij de Himalaya, zelfs als het in feite op ongeveer 200 kilometer afstand is. Het kristal zout wordt zorgvuldig verwijderd met de hand. Het is vrij van milieuverontreinigingen zoals nu in moderne zeeën.