Field of Hope Harapan 200

29,95

Unieke composities van droogbloemen in vintage glaswerk.

 

Clear

De grote broer van de Harapan 100 en ook gerecycled ziekenhuis glas.

 

Onze producten bestaan voor tenminste 70% uit hergebruikt materiaal, de  bloemen drogen we zelf en zijn door ons geplukt of left-overs van bloemisten.

 

Hoogte 14 cm / inhoud 200 ml

 

Komt in cadeauverpakking naar je toe!

 

Niet op een hittebron, in direct zonlicht of vochtige ruimte plaatsen.

 

Verkrijgbaar met lakzegel in de kleur zwart, bier, koper en room.

 

Elk stuk is uniek en wordt met de hand vervaardigd. Daarom kan de inhoud van het glaswerk afwijken van de product foto.

 

Bekijk onze volledige selectie Field of Hope items.

 

Meer weten over Field of Hope?

 

Unieke samengestelde sets van gedroogde bloemen, grassen en (on)kruid verwerkt in vintage lijsten en glaswerk. Verzameld tijdens het ontdekken van de wereld zonder de natuur uit het oog te verliezen.

 

Field of Hope is ontstaan vanuit de liefde voor de natuur en het verlangen om deze vast te leggen. Field of Hope wil de esthetiek van de velden bij jou in huis brengen op een duurzame manier.

 

De gebruikte bloemen, grassen en (on)kruid worden lokaal en tijdens hun reizen gevonden. Ook zijn ze altijd op zoek naar mooie objecten om de verzamelde vondsten in te vangen.

 

De producten van Field of Hope zijn allemaal handgemaakt en uniek, samengesteld met de grootst mogelijke liefde en aandacht. Er wordt waar mogelijk altijd ecologisch, vintage en gerecycled materiaal gebruikt. Het productieproces en de verpakkingen zijn duurzaam. Bovendien wordt alleen datgene uit de natuur meegenomen wat niet bedreigd is en behandelen ze haar met groot respect.