FÉ Quartz Seleniet Quartz Lamp medium

150,00

FÉ Quartz – SOULFUL LIGHT. Een prachtige exclusieve collectie handgemaakte seleniet lampen.

 

Uitverkocht

De FÉ Lampen zijn gemaakt uit authentieke selenietkristallen uit Mexico, met de hand geselecteerd en vorm gegeven, gebaseerd op de bijzondere kwaliteit en samenstelling die de natuur ons biedt.

 

Seleniet, dat over duizenden jaren is gevormd, is een gehydrateerd calciumsulfaat mineraal, in de vorm van delicate, gelaagde kristallen, die kunnen variëren van transparant, doorschijnend tot opaak.

 

Seleniet lampen staan bekend om hun aantrekkelijke natuurlijke schoonheid. Omdat het licht gemakkelijk door de heldere kristallen schijnt, ontstaat de fascinerende zachte ‘ moon glow ’.

 

Niet voor niets gaat het verhaal dat seleniet haar naam kreeg van de Griekse godin van de maan, Selene. De naam komt van het oude woord ‘ Selas ‘, wat ‘ licht ‘ betekent.

 

Inclusief kabel met dimmer, 3W / 300 lumen LED-Lamp (zeer energiezuinig!), kaartje met QR code (gebruiksaanwijzing) en re-usable FÉ Giftbag, uitgevoerd in stylish Mexicaans katoen (Manta).

 

Vanwege de diverse bijzondere kenmerken van seleniet varieert elk stuk kristal – zelfs van dezelfde grootte – wat betreft gewicht, vorm en kleur. Om het unieke- en natuurlijke karakter van de selenietkristallen te behouden, worden zij door ons team van experts en ethisch verantwoorde craftsmen geëxtraheerd uit gereguleerde mijnen.

 

De FÉ Collectie is verdeeld in 3 categorieën:
FÉ LAMP Small > Van 1.5 tot 2.4 KG
FÉ Lamp Medium > Van 2.5 tot 3.4 KG
FÉ Lamp Large >Van 3.5 tot 4.4 KG

 

Waar gebruik je de seleniet lamp?
Je kunt jouw lamp in elke droge binnenruimte plaatsen waar je sfeer wilt geven met haar ontspannende en stimulerende glow. Of natuurlijk waar je kunt genieten van het prachtige minimalistische ontwerp van jouw FÉ en haar natuurlijke kleuren.

 

Hoe zorg je voor jouw lamp?
● Seleniet is een zacht, poreus materiaal, dat kan afbrokkelen of in kleine stukjes afbreken, indien er niet voorzichtig mee omgegaan wordt.
● Seleniet is ook poreus, dus plaats de lamp uit de buurt van vocht en veeg af met een zachte, droge doek of spons om de stof te verwijderen. Gebruik geen water.

 

Vanwege de diverse bijzondere kenmerken van seleniet varieert elk stuk kristal – zelfs van dezelfde grootte – wat betreft gewicht, vorm, structuur en kleur. Daarom wordt FÉ aan jou aangeboden per gewichtsklasse. De product foto’s zijn daarom slechts indicatief.

 

Bestel je de lamp online? Houd er rekening mee dat de product foto’s indicatief zijn.

 

Maar een ding is zeker: Elke FÉ lamp is een pareltje en je kunt er vanuit gaan dat jouw lamp uniek is! Mocht je de lamp toch liever zelf uit kiezen, dan ben je van harte welkom in de winkel!