Archive Studio espressokopje donkergrijs

7,50

Handgemaakt espressokopje. Geschikt voor vaatwasser en magnetron.

 

Uitverkocht

Handgemaakt Archive Studio espressokopje. Geschikt voor vaatwasser en magnetron.

 

Ontdek de unieke collectie van Archive Studio.

Handgemaakt servies waarbij duurzaamheid, kwaliteit en ambacht een grote rol speelt.

 

Kop: diameter 5,5 cm, hoogte 6 cm

 

Materiaal: Keramiek, steengoed

 

Net als de koffie die je drinkt zijn de koppen van Archive Studio gemaakt van natuurlijke materialen. De ruwe structuur van de klei is voelbaar aan de buitenzijde van de kopjes en houdt heerlijk vast.

 

Alle producten worden op 1.200-1.250 graden afgebakken, de hoge temperatuur maakt de klei compact en het product duurzaam en sterk. Vanwege temperatuurverschillen in de oven ontstaan er mooie nuances in afmeting en kleur.

 

Bekijk de volledige selectie Archive Studio kopjes

 

Meer weten over Archive Studio?

 

Archive Studio Amsterdam is een designstudio waar alle aandacht is gericht op de bruikbaarheid en kwaliteit van de producten.

 

Na 6 jaar in het buitenland gewerkt te hebben voor grote organisaties besluiten oprichters Lynn en Wouter dat het tijd is om zelf iets op te zetten en het anders te doen.

 

“Wij wilden heel graag een productlijn neerzetten met onze eigen visie. Hierbij spelen duurzaamheid,  kwaliteit en ambacht een grote rol.”

 

Het mooie van serviesgoed is dat duurzaamheid en design heel goed samenkomen. Immers gaat een  goed serviesgoed een leven lang mee en geniet je nog meer van een goed gerecht als deze op een  mooi bord wordt geserveerd.

 

Bekijk het volledige servies van Archive Studio