Amsterdamse Stadsgenootjes

4,25

Dat vraagt om beschuit met Amsterdamse Stadsgenootjes!

 

Uitverkocht

Dat vraagt om beschuit met Amsterdamse Stadsgenootjes! Het warmte welkom dat je hem of haar kunt geven. Alleen al door die vertrouwde kleurtjes. Dus kom maar op met dat beschuit, wij zijn klaar om te strooien!

 

We vieren de geboorte van een Amsterdammertje met Amsterdamse Stadsgenootjes.  Trakteer jij jouw kraamvisite op deze heerlijke Amsterdamse Stadsmuisjes of geef jij het als cadeautje? Ideaal cadeau voor een babyshower of gender revealparty 🙂

 

Stadsgenootjes is volledig gemaakt van glutenvrije ingrediënten, maar wordt geproduceerd in een fabriek waar ook producten met gluten worden verwerkt.

 

Ingrediënten:

Dextrose, gepofte granen (rijstmeel, maïszemelen), suiker, glucosestroop, kleur titaniumdioxide (E171), kleurkomijn (E120), curcumine (E100), plantaardige koolstof (E153), natuurlijke smaakstof, glansmiddel bijenwas, wit en geel (E901), citroenzuur (E330).

 

Stadsgenootjes is volledig gemaakt van glutenvrije ingrediënten, maar wordt in een fabriek gemaakt waar ook producten met gluten worden verwerkt.